1. |
  2. Політика приватності

Політика приватності

Справжня політика конфіденційності визначає правила використання персональної інформації, переданої користувачами при відвідуванні веб-сайту ТОВ «Клініка репродуктивної медицини «Екстрамед». Персональна інформація збирається з метою забезпечення реалізації відносин у сфері охорони здоров’я.

Для забезпечення доступу до сервісів веб-сайту (онлайн-консультації, онлайн-запис, відгуки про клініку і лікаря), користувач може самостійно надавати такі персональні дані:

  1. Ім’я.
  2. Телефон.
  3. Електронна пошта.
  4. Дата народження.

Крім того, автоматично зберігаються:

  1. ІР-адреса.
  2. Дані тимчасових cookie-файлів.

Персональні дані обробляються відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

Під час заповнення форм на веб-сайті із зазначенням персональних даних, користувач висловлює добровільну згоду з Політикою конфіденційності. У разі незгоди з умовами Політики конфіденційності, користувач не може продовжити використання сервісів веб-сайту.

Адміністрація веб-сайту не розголошує і не передає персональні дані користувачів третім особам без згоди їхнього власника. Дані можуть бути розголошені в випадках, передбачених чинним законодавством.

Адміністрація веб-сайту вживає всіх заходів для захисту даних користувачів від несанкціонованого доступу. Оновлення політики конфіденційності публікуються на даній сторінці.

Також ознайомитись з «Публічним договором про надання онлайн послуг» ви можете за посиланням.